13/10: ’t Rebbetje-Spar/BSE 7-8

Voor deze wedstrijd was iedereen buiten de geschorste Putter aanwezig om de match tegen de Spar aan te vatten. Ze hadden tot nu toe nog geen enkele wedstrijd gewonnen en wilden tegen ons hun eerste overwinning van het seizoen pakken.

De match werd afgetrapt en na een studieronde van een 10tal min waarin beide keepers al een paar keer plat moesten, werd de score geopend door Matti. 1-0! Het sein aan de tegenstander om een tandje hoger te spelen en daar was al snel de gelijkmaker 1-1. We hadden moeite om het spel te volgen en dat we eindelijk weer beter in de match kwamen, werd het 1-2. We probeerde met een afstandschot gelijk te komen, maar op een snelle tegenaanval kwamen wij 1-3 achter. We lieten nooit ons hoofd gangen en vochten knap terug. Benoit werd in stelling gebracht en met een knap afstandschot werd Jan verslagen 2-3! We kregen vleugels en Mattie begon Dembele allures te krijgen. Na twee mislukte pogingen was de derde raak een knappe solo actie door hun verdediging en mooi voorbij hun doelman en zo stond de 3-3 ruststand op het bord.

De tweede helft gaat van start en we keken al vroeg tegen een 3-4 achtertand aan. Al snel werd het ook 3-5 en stonden we plots weer 2 doelpunten in het krijt. Weer vochten we ons terug in de match met een shot van PJ en het doorjagen van Benoit werd de bal in eigendoel gelopen 4-5. We hadden er hoop in om weer gelijk te komen maar dat werd ons snel afgenomen met 2 snelle aanvallen werd het 4-7. Met dan nog 10 min te spelen weet je het dat het moeilijk zal zijn om nog terug te komen, maar we bleven vechten. Piet zie benoit vrijstaan aan de tweede paal daar gaat de bal naar toe maar de bal wordt in eigendoel gekopt 5-7. We zetten nu alles op alles om nog een punt uit de brand te slepen, maar in tegendeel heeft onze tegenstander de genade stoot 5-8! De twee late tegentreffers van Piet 7-8 kwamen echter te laat. We hebben met nog 30” op de klok gelijk te komen maar het mocht niet baten.

Al bij al hebben onze tegenstanders verdiend gewonnen en mogen wij tevreden zijn met de gevleide uitslag!

Doelpunten: Matti (2), Piet (2), Benoit , Owni (2)