22/10: ’t Rebbetje-De Zwerver 11-1

Voor de wedtsrijd tegen de Zwerver moesten we een noodploeg opstellen. Door de afwezigheid van Benoit (baby), Nick (schoolverplichting), Dave (uitbetaling hondenclub) en Putter (geschorst). Daardoor kwam Bryan in de ploeg naast PJ, piet, Mat en Fre.
Wat ons meteen opviel was dat in hun ploeg, op enkele spelers na, niet meer dezelfde gladiatoren zitten van de voorbije jaren.

Het sein aan ons om te tonen wat onze noodploeg waard is. Meteen openen wij de score via Piet 1-0 het één richtingsvoetbal bleef voortduren en Matti zorgde voor de 2-0! PJ wou ook scoren en deed dat hij bracht de 3-0 op het bord. Met een ingestudeerd nummertje op een vrijtrap tussen Piet en Matti wordt het 4-0. Piet en PJ zorgen voor de rust voor de comfortabele 6-0 ruststand. Over de tegenstander valt niet veel te zeggen ze deelden enkele prikken uit maar die bleven zonder gevaar.

De tweede helft gaan wij op ons elan door met tweemaal Piet aan het feest wordt het snel 8-0. We tikken de bal goed rond en spelen de tegenstander van het kastje naar de muur. We verdedigden zeer sterk en gaven weinig kansen weg. Toch kon de Zwerver scoren door het te laat terugkomen van Piet. 8-1. Een sein aan Piet om nog eens te scoren en deed hij ook 9-1. Met een strafschopfout op PJ mocht Fre die omzetten en hij bracht ons op een 10-1 voorsprong. PJ zorgde 2min voor tijd voor de 11-1 eindstand.

Een wedstrijd die er nooit één was al speelden we één van onze beste matchen van het seizoen. We lieten de tegenstander geen enkele keer in de match komen. Op de tegentreffer na en de bal op de paal had Fre weinig werk op te knappen.
We konden zelfs nog verder uitgelopen moest de afwerking van Bryan beter geweest zijn.

Doelpunten: Piet (5), PJ (3), Matti (2) en Fre