Update gespeelde matchen

We verloren onze 2de match van het seizoen verdiend tegen een sterk Soccer 57 die nu ondertussen teruggevallen is in de stand met 7-3 cijfers. Er werd in die wedstrijd gescoord door Nick, PJ en Piet.

De week er op moesten we de Alexander (Titanic) bekampen, nooit gemakkelijke wedstrijden tegen hen maar toch sloten wij die partij winnend af met 8-4 cijfers. De hoofdrollen waren weggelegd voor PJ die 4x de weg naar de netten vond en Nick die 3x wist te scoren. Dave scoorde een prachtig doelpunt en Benoit verving Fre in doel en deed het verre van slecht.

Tegen Duinebad (sportwereld) werd er traditioneel gespeeld in de Branding. Een zaal waar altijd iets te beleven valt. We winnen de partij met 6-3, maar de arbitrage liet te wensen over. De tegenstander kreeg voordurend uitgevonden fouten mee. Als wij dan gewoon in duel gingen voor en zuiver de bal speelde was het fout. Dit is ook een match dat Putter niet snel gaat vergeten, want hier liep hij tegen een rode kaart aan. Hij kreeg al een blauwe kaart na het wegtikken van de bal achter de man en zijn tweede blauwe was op dezelfde wijze. Hij trapte gefrustreerd de bal weg en de rode kaart werd onder zijn neus gewreven. De scheids zei tegen onze tegenstander “wat hebben jullie nog allemaal nodig om te scoren en de match te winnen” van partijdigheid gesproken. Doelpunten waren van Piet (4) en PJ (2).

Na een weekje rust werd er tegen de Barloke met 5-0FF gewonnen dus hier kunnen we over kort zijn.