11/11 Plastikraft - 't Rebbetje 3-8

Voor deze wedstrijd op Wapenstilstand kwamen volgende acteurs in actie. Fre, Piet, PJ, Benoit en de broers Nick en Dave. Mattie zat aan de suikerbollen en putter tussen de schoolboeken

We begonnen een stuk beter aan de wedstrijd dan vorige week en meteen kon Piet met een afstandschot scoren. 0-1! We brachten mooie combinaties op de mat en we kregen enkele goede kansen. Piet kon weer de weg naar de netten vinden en de 0-2 was een feit. We waren 10 min bezig en PJ kon de score al op 0-3 brengen. Plastik had daar nog niks tegenover gezet buiten hier en daar een gekraakt shot waar Fre en onze verdediging onder leiding van Captain Dave geen moeite mee hadden. We probeerden verder uit te lopen, maar hun doelman en de paal voorkwamen erger. Plastic Bertrand kwam iets beter in de match en Fre moest toch een paar keer plat maar zonder problemen. De ruststand was jammer genoeg maar 0-3 het kon meer geweest zijn.

Opmerkelijk feit tijdens de rust:
De mannen van Plastik vroegen aan Fre om eens ballen door te laten?!! (Blijkbaar waren de chinezen die smiddags op kv zaten naar de Barloke afgezakt) Bijna was de deal rond maar 1 vat pils bleek niet genoeg voor onze keeper (na overleg met pj)

De tweede helft begonnen we op hetzelfde tempo en PJ vond al snel de weg naar het doel de 0-4 was een feit. We bleven de betere ploeg en de 0-5 bleef niet lang uit dankzij Nick.
De mannen van Plastik kwamen meer en meer piepen. Fre had meer werk in de eerste 10 min van de tweede helft dan in de hele eerste. PJ kon ook nog eens scoren en bracht de 0-6 op het bord. Na een shot op de paal van onze tegenstander kwam de bal bij PJ hij bediende Piet en hij scoorde de 0-7.
Vlak na het doelpunt van Piet was er geen concentratie in de verdediging en stond de 1-7 op het bord. Offday van Plastik zou je denken maar vlak na hun doelpunt konden ze opnieuw tegenscoren 2-7. Na twee tegendoelpunten vond PJ de weg naar het doel en Nick bewees dat hij ook eens een assist kon geven en schotelde PJ de 2-8 op een bordje aan.
Enkele minuten voor tijd kon onze tegenstander nog prikken en de 3-8 eindstand was een feit.

Benoit verzwikte op het einde van de match nog zijn voet en Dave moest in allerijl nog inkomen en was daar totaal niet meer op voorbereid. Z’n schoenen en kousen gingen al aan de haak.

Doelpunten: Piet (3), PJ (3) en Nick.

Door deze overwinning komen we op de tweede plaats op 2punten van het ’t Pomptje, maar zij hebben wel nog een match te goed.

Met dank aan de koots voor de verslagen

Een reactie posten

2 reacties:

pj zei

ooooooooooowla 1 goals te weinig van ikke,ken 4 ki gepot!!!dief dief dief

fre zei

juste, da wordt sebiet gecorrigeerd in de topschuttersstand peje