17/11 't Rebbetje - 't Clubtje 5-4

Voor deze wedstrijd konden we rekenen op Fre, Dave, Piet, PJ, Matti, Putter en Benoit.
Nick was de enige afwezige.

De wedstrijd ging vijf minuten later van start omdat Dave in slaap gevallen was in z’n zetel en het uur uit het oog was verloren. Gelukkig kon de tegenstander en de scheidsrechter hier begrip voor opbrengen.

We beginnen dus aan de wedstrijd zonder een deftige opwarming en meteen was de toon gezet voor een aangename partij. Er vielen kansen aan beide kanten, maar wij openden de score via Matti 1-0. ’t Clubtje komt een paar keer gevaarlijk opzetten voor de gelijkmaker maar hun schoten gaan naast ons doel. De match blijft mooi gelijk opgaan en we wringen ook enkele mooie kansen de nek om. Zo zien we schoten van Benoit en Piet op de vuisten van hun doelman eindigen. Weer krijgen wij een perfect uitgespeelde aanval en matti speelt de bal mooi tussen de benen van de keeper , 2-0.
De tegenstander blijft niettemin goed meedoen en hun stilstaandes fase zijn levensgevaarlijk. Ze krijgen een hoekschop de bal raakt moeilijk weg en de 2-1 hangt tegen de touwen. ’t Clubtje puurt zelfvertrouwen uit dit doelpunt en gaat zelfs opzoek naar de gelijkmaker, maar het waren wij die via een bom van PJ verder uitliepen tot 3-1.
We waren halfweg en je zag dat er in deze wedstrijd geen niveau verschil was. Ze krijgen opnieuw een hoekschop en de bal gaat naar hun meeopgerukte keeper. Matti zit er half tussen en daardoor komt zijn man vrij en in een uitstekende schietpositie, de 3-2 hangt in de touwen. We krijgen ook goeie kansen maar vergeten het af te maken.
Het was zelfs ’t Clubtje die scoorde , met een vrije trap dan nog . 3-3 de russtand

We hoopten in de 2de helft het laken naar ons toe te trekken en in de openingsfase lukte dat nog aardig ook.We kwamen weer voor via PJ 4-3. Weer werden zij met ons doelpunt wakker geschud en kwamen ze weer gevaarlijk opzetten , een attente Fre en de paal begoedde ons van de verdiende gelijkmaker. De partij bleef geladen en Dave pakte zijn tweede blauwe-kaart van de avond. Exit captain!
We waren niet van slag en Benoit zorgde voor een iets ruimere marge 5-3. Met dan nog 10 min te spelen werden we plots wegedrukt. We lieten hen komen maar zo konden wij regelmatig uitbreken via de counter. Benoit, Piet en Putter kregen nog enkele reuze kansen om een defentieve kloof te slaan. De tegenstander kon 2 min voor tijd nog de aansluitingstreffer scoren. 5-4. De laatste 2 min stonden we onder zware druk maar Fre hield ons recht met enkele prachtige saves.

Dit was een aartsmoeilijke match die geen 5 min langer mocht duren of het was prijs geweest. We hebben afgezien, maar we winnen de match toch met het kleinste verschil. Al bij al een gevleide overwinning de tegenstander mocht zeker aanspraak maken op een punt of misschien iets meer.

Doelpunten: Mattie(2), PJ (2) en Benoit

Tnx coachie voor het verslag

Een reactie posten

2 reacties:

voorzitter zei

Blauwe kaarten voe reclameren op de scheids of voe een fout??
reclameren en blauw = 1 trakteren aan alle aanwezigen na de match

fre zei

ik stemn akkoord