BEKER ’t Rebbetje-De Caravanne 15-6

Voor ons bekertreffen konden we geen beroep doen op Benoit en Matti. We danken Lea, Karin, Jeff en Charly om de match bij te wonen.

De match wordt op gang gefloten en meteen was er een concentratieprobleem achterin en Los Caravanos kon bijna de score openen, gelukkig voor ons ging de bal naast.
Meteen waren wij gewaarschuwd voor hun counter mogelijkheden. Na enkele goede kansen konden wij de score openen via Piet 1-0. Kort daarop kwam Nick in stelling en hij verdubbelde de score 2-0. PJ die eindelijk met zijn nr13 mocht spelen wou niet onder doen en na enkele gemiste kansen was het ook raak de 3-0 stond daarmee op het bord. We lieten ons een beetje uitzakken en daardoor kwam de caravanne beter in de match.het bleef niet lang wachten op de eerste tegentreffer een snelle uitbraak en Fre was voor de eerste keer verslagen 3-1. Wij vergaten te soren en daardoor kwamen zij beter in de match. Davetje moest een speler foutief stoppen en kreeg terecht een blauwe kaart. De vrijtrap leverde echter niks op. In de laatste minuut van de 1ste helft kon de Caravanne nog eens uitbreken en de 3-2 ruststand stond op het bord.

In de 2de helft hebben we ons goed herpakt en we speelden een stuk beter. Kort na de aftrap kon PJ de score al op 4-2 brengen. PJ was alleen door en werd foutief gestopt. Dave uitte zijn onvrede tegen ref Pirard en keek zo tegen ze 2de blauwe kaart aan. Exit onze Captain! Na de uitsluiting van Davetje was de organistatie weg en probeerde de caravanne vlug tegen scoren. Maar het waren wij die via Nick (met een prachtig doelpunt) verder uitliepen 5-2. Piet wou ook zo zijn doelpuntje meepikken en hij zorgde voor de 6-2 de veer was gebroken bij de caravanne, want het regende kansen. PJ werd vrij gespeeld en de 7-2 was een feit weer staat PJ vrij en hij zorgde voor 8-2. Putter wou ook zo graag scoren maar hij was ongelukkig in de afwerking. Nick zorgde met zijn derde van de avond voor de 9-2. Piet wou niet onder doen en wou ook graag ze derde doelpunt meepikken 10-2. Piet ziet PJ lopen die past terug op Piet en de 11-2 hangt in de touwen. Weer een knappe één twee tussen PJ en Nick en de score liep uit tot 12-2. De concentratie achterin is een beetje weg en de caravane kon nog eens tegen scoren 12-3. Maar weer PJ zorgde met zijn 6de pot voor de 13-3. De caravanne scoorde weer tegen 13-4. Wij wilden kost wat kost met 10 goals verschil winnen en Piet zorgde op zijn beurt voor 14-4. Het ging nu op en neer maar de match was allang gespeeld en zo kon de caravanne tegenscoren 14-5. Piet wou ook zijn 6de van de avond scoren om zo niet PJ uit het oog te verliezen met oog op de topschutterstand. 15-5! Met nog 37sec te spelen vraag ik aan Fre om nog eens de bal vooruit te smijten, wordt onderschept door een tegenstander en zo brengen zij de 15-6 eindstand op het bord.

Met deze gemakkelijke overwinning is meteen de toon gezet op een succesvol beker toernooi.
Gisteren zagen we ook Westbike van ’t Clubtje winnen met 9-4.

Doelpunten: Piet 6, PJ 6, Nick 3

met dank aan de coach voor het verslag

Een reactie posten

0 reacties: